Levensverhalen

Naarmate mensen ouder worden, nadert helaas ook de dag dat ze ons zullen verlaten. Wat is er mooier om hun levensgeschiedenis op te tekenen terwijl ze het nog in geuren en kleuren kunnen en willen vertellen?  Zo gaat niets verloren voor het nageslacht. De één zal meer te vertellen hebben dan de ander, maar hoe dan ook: iedereen heeft een verhaal.

Huwelijksfeest

Een levensverhaal is een prachtig cadeau bij een 40 of 50 jarig (of nog langer!) huwelijksfeest. Het echtpaar kan dit als verrassing voor hun kinderen regelen en zélf een klein boekje met hun verhaal uitdelen tijdens het feest.  Of de kinderen en kleinkinderen schenken het verhaal aan hun (groot)ouders.

Tekstbuffet denkt met u mee om er een onvergetelijk cadeau van te maken.

Hoe werkt het?

Een levensverhaal van Tekstbuffet bestaat uit 2000 tot 3000 woorden. Het wordt geschreven na gesprekken met de betrokkene(n) thuis - maximaal vier uur in totaal. De gesprekken zijn in ontspannen sfeer, kopje koffie erbij en praten maar! De interviewer maakt notities en neemt de gesprekken met een kleine voicerecorder op.

Proefversie

Nadat alles is verteld wat er te vertellen is, gaat de schrijver aan de slag. Er volgt een eerste proefversie van het verhaal, per mail of gewoon met de post. U mag twee maal correcties doorgeven.

Uiteindelijk levert Tekstbuffet een Wordbestand per mail en vijf prints. Dit is zonder foto's en opmaak.

De tekst is uw eigendom.

Extra's voor een levensverhaal

  • Luxe levensboek
  • Nieuwe foto's
  • Uitdeelboekjes download voorbeeld
  • Presentatie
  • Filmpje
  • Speech 

Prijzen en opties