Een verhaal van/voor een collega

Kent u een jubilaris of collega die afscheid neemt binnenkort? Zoek dan niet langer naar een cadeau.

Tekstbuffet schrijft een smakelijk verhaal van maximaal 2000 woorden over de loopbaan van de collega: een uniek geschenk dat met trots en ontroering talloze malen opnieuw zal worden bekeken. Een onvergetelijk, persoonlijk aandenken!


Tekstbuffet heeft jarenlang de redactie gevoerd voor personeelsbladen van grote ondernemingen. Specialiteit waren goedlopende verhalen van mensen over hun werkervaringen en hobby's.


Hoe werkt het?

Dankzij onze doordachte formule, waarbij u zelf meehelpt, kan Tekstbuffet een loopbaanverhaal van 2000 woorden aanbieden voor slechts 200 euro inclusief  BTW. Het resultaat is een standaard formaat opgemaakt Wordbestand dat u vrij kunt gebruiken.

Tekstbuffet biedt ook de Boekjes van Eigen Deeg, een A5 boekje dat tijdens de receptie of borrel kan worden uitgedeeld: een uniek aandenken en praatstuk! Een grotere versie van het boek kan aan de jubilaris of vertrekkende collega worden aangeboden.

Een iets sjieker cadeau, vooral wanneer iemand het bedrijf verlaat,  is een Luxe loopbaanboek, waarin ook een leuk verslag van het afscheid wordt opgenomen, en foto's.

 

Prijzen en extra opties

In tien stappen een verhaal

  1. U neemt contact op met Tekstbuffet.
  2. U zoekt maximaal tien collega's bij elkaar die deel uitmaken (of uitmaakten) van de loopbaan van de betreffende persoon.
  3. U geeft Tekstbuffet de namen en e-mailadressen door.
  4. Tekstbuffet mailt hen een vragenlijst. Zij sturen deze ingevuld terug.
  5. Ze gaan op zoek naar leuk fotomateriaal en mailen dit aan Tekstbuffet.
  6. Deze (of andere) personen en Tekstbuffet ontmoeten elkaar 1,5 uur op een afgesproken locatie. Alles wordt nog eens besproken, papieren foto's ingeleverd.
  7. Tekstbuffet schrijft een tekst, plaatst foto's en maakt een leuke vormgeving.
  8. Uw groep krijgt dit te lezen.
  9. U geeft de correcties door, in één keer.
  10. Tekstbuffet bezorgt u het bestand, printen doet u zelf  -of u bestelt Boekjes van Eigen Deeg of een andere publicatie.