Tekstbuffet: een grensoverschrijdend
tekstbureau 

Tekstbuffet is een transparant tekstbureau, dat gespecialiseerd is in 'tone of voice': de juiste toon voor iedere doelgroep. In Nederland én in Vlaanderen. We werken met vaste tarieven en optimale kwaliteitscontrole -  van eenvoudige correctie tot nieuwe (SEO) teksten.

De Nederlandse en Vlaamse tekstschrijvers (www.Schrijf.be) hebben een vlotte pen voor bedrijven in Zeeland, en in Vlaanderen. Zij spreken en schrijven in de taal die de doelgroep graag leest, en dus eerder tot actie aanzet.

Tekstbuffet verzorgt Nederlandse en Vlaamse SEO webteksten, folderteksten, artikelen voor personeelsbladen, jaarverslagen, artikelen voor magazines, brochureteksten, speeches, levensverhalen, teksten voor advertenties, en nog veel meer.

Tekstnet en Schrijf.be

Alle aan Tekstbuffet verbonden Nederlandse schrijvers zijn lid van Tekstnet. Dat betekent kwaliteit, want om te worden toegelaten tot deze beroepsvereniging moet je een pittige test afleggen. Tekstnetleden blijven ook bij op hun vakgebied, door deel te nemen aan workshopsen trainingen.

 

De Vlaamse schrijvers werken bij Schrijf.be, hét toonaangevende tekstbureau in België, met schrijvers in heel Vlaanderen.

 

Ervaring?

Kijk hier voor de projecten van de afgelopen jaren

Communicatieadvies,
denken en doen!

Naast het pure tekstwerk geeft Tekstbuffet pragmatisch communicatieadvies: een communicatieplan met plan van aanpak voor uitvoerende werkzaamheden. Die werkzaamheden voeren we zelf uit.

 

Voor het mkb bestaat de aantrekkelijke denk-doe formule:

Tekstbuffet werkt een afgesproken aantal uren voor uw bedrijf en verzorgt alle communicatiewerk. Voor een optimaal resultaat bieden wij een aantrekkelijk geprijsd pakket van vier uur per week, een half jaar lang.