Het Neusje van de Zalm

Voor het klein en middelgroot mkb is een eigen communicatiespecialist vaak net een maatje te groot. Toch is er vaak behoefte aan expertise en advies van iemand die het bedrijf kent. Dan kan de kennis, kunde en ervaring van Tekstbuffet worden ingeschakeld. Achter Tekstbuffet staat een ervaren senior communicatieadviseur: Joke Naughton.

 

Een goed en betaalbaar systeem voor een middelgroot bedrijf is een maandelijks overleg tussen de externe communicatieadviseur en de directie. Hierbij wordt alles besproken wat zich die maand binnen het bedrijf heeft afgespeeld.

 

Zo kan de adviseur de communicatie met diverse doelgroepen als klanten, leveranciers, personeel, optimaal op elkaar afstemmen. De adviseur/schrijver van Tekstbuffet kan vervolgens alle benodigde communicatiemiddelen realiseren of aansturen.

 

Bekijk cv Joke Naughton


Tarieven

 

 

 

Specialiteit: interne communicatie

Tekstbuffet is gespecialiseerd in interne communicatie. Maar zoals in elke vorm van communicatie begint ook hier alles met de ultieme vraag: waarom doen we het? Tekstbuffet zoekt naar de kernwaarden en identiteit(en) van het bedrijf, analyseert, adviseert strategisch en realiseert vervolgens de juiste communicatiemiddelen, die intern informeren, verbeteren, binden en betrekken. Interne communicatie is meer dan een personeelsblad en een team-uitje!