Prijs Verse Tekst

Nieuwe teksten voor print of web worden geschreven aan de hand van gesprekken met de opdrachtgever en/of diens medewerkers, en desk research.

Tekstbuffet rekent 55 euro per uur, en maakt op basis daarvan een offerte/projectprijs.

Kiest u voor Verse Tekst, een dosis Vitamine T voor uw bedrijf?

 

Neem dan contact op

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Voor een SEO geoptimaliseerde webtekst moet een zoekwoordenanalyse worden verricht. Daarvoor rekent Tekstbuffet een extra bedrag van 150 euro.

Nieuwsbrieven

Tekstbuffet maakt e-mail nieuwsbrieven in Mailchimp. Opstartkosten 250 euro, per nieuwsbrief 300 euro.

Reiskosten

Tekstbuffet rekent geen reisuren binnen een straal van 30 kilometer rondom de woonplaats van de schrijver. Wel geldt een reiskostenvergoeding van 19 eurocent per kilometer.

 

ALLE PRIJZEN ZIJN EX BTW

Leveringsvoorwaarden

Tekstbuffet is lid van Tekstnet, de beroepsvereniging van tekstschrijvers. Op alle leveringen zijn de leveringsvoorwaarden van Tekstnet/Tekstbuffet van toepassing. Door een opdracht te verstrekken geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat.

Auteursrecht

Auteursrecht: de opdrachtgever wordt eigenaar van de aangeleverde tekst en kan deze in de definitieve, onaangepaste vorm vrij gebruiken, mits de naam Tekstbuffet wordt vermeld bij de tekst of in een colofon. Aanpassen graag in overleg.

Korting

Voor webteksten geldt een korting van 10% wanneer het Tekstbuffet logo duidelijk zichtbaar op de betreffende website wordt geplaatst, met een link naar www.tekstbuffet.nl.