De Puntjes op de i:
tekstcorrectie en -optimalisatie

Een professionele tekstschrijver is niet voor iedere organisatie haalbaar. Veel starters, maar ook langer bestaande bedrijven, gaan dan zelf teksten schrijven voor hun website, foldertje, nieuwsbrief enzovoorts. Een beetje hulp bij het schrijven kan handig zijn. Tekstbuffet corrigeert en redigeert voor heel Nederland en Vlaanderen.

 

Een tekstschrijver van Tekstbuffet kan uw teksten corrigeren en redigeren voor een laag bedrag. Zo komen de puntjes op uw i! Hiermee krijgt uw bedrijf een scheutje Vitamine T, wat resulteert in een betere uitstraling en dus betere resultaten.

Kennismaken?

Nu ter kennismaking teksten corrigeren voor slechts €50 per 1000 woorden, genoeg voor een hele website-check!

Prijzen

Puntjes op de i  - Small

Weg met tik-, taal- en stijlfouten!

 

Met fouten in uw teksten maakt u een slordige indruk. Gelukkig kunnen ze snel worden weggepoetst met Puntjes op de i - Small. Zo zijn foutloze teksten ook haalbaar voor uw bedrijf en komt u professioneel over. Heeft u toch een beetje een eigen tekstschrijver.

Puntjes op de i  - Medium

Geen tik-, taal- en stijlfouten meer, teksten redigeren.

 

Een foutloze tekst die goed is opgebouwd en vlot leest doet zijn werk. Tekstbuffet kan uw teksten corrigeren en redigeren.

Puntjes op de i  - Large

Geen tik-, taal- en stijlfouten meer, goede opbouw, en goed gevonden door Google (SEO copywriting)

 

Webteksten schrijven is niet zo eenvoudig als het lijkt. Op websites zorgen slim geschreven teksten voor een betere score bij Google. De tekstschrijvers van Tekstbuffet doen een zoekwoordenanalyse, herschrijven de teksten en delen de site desnoods anders in.